sobota 4. července 2009

Lekce strečinku, instruktáž, konzultace

Víte, že je strečink důležitý, ale chybí vám motivace začít cvičit sami? Jste trenérem sportovního klubu, ale nemáte se strečinkem příliš zkušeností? Potřebujete odborný dohled, konzultaci nebo osobní instruktáž? Tak čtěte dál ... (bližší informace budu postupně doplňovat)

Lekce strečinku pro veřejnost


Dělám veřejný průzkum ... měli byste zájem o veřejné lekce strečinku v Brně (zatím nejspíš předpokládám Medlánky, ale to není podmínkou) ? Pište prosím do komentářů k tomuto článku.
Pokusím se v nejbližší době vypsat pár termínů, klidně navrhněte termíny vlastní - časy a dny, které by vám vyhovovaly. V případě zájmu mohu vypisovat termíny flexibilně (pokaždé jindy). Předpokládám, že by informace o termínech lekcí byly vždy s předstihem vyvěšeny na tomto blogu.

Lekce strečinku pro sportovní týmy

Máte sportovní tým a máte zájem o instruktáž ohledně strečinku nebo pravidelné lekce určené výhradně pro váš tým? Kontaktujte mě na +420 775 05 11 20.

Individuální konzultace a instruktáž ohledně strečinku

Chcete individuálně poradit se strečinkem? Potřebujete, aby se na vás někdo podíval, zda cviky provádíte skutečně správně? Kontaktujte mě na +420 775 05 11 20.

Těším se na vás. Bližší informace budu k jednotlivým možnostem budu postupně doplňovat.